Aysenurguney Kızlar Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesine nasıl randevu alıyorsunuz? Saat kaç gibi sisteme girersem alırım. 1 aydır uğraşıyorum alamıyorum lütfen bilgi verin🙏🙏
Yeppudaa Aysenurguney mhrs uygulamasina girin .ordan bulamıyorsanız 7 .24 seçeneğine tıklayın size haber verir işte randevu açıldı diye .olmadı gece 12 den sonra akşam 16 dan sonra arayın yada mhrs uygulamasina girin bakın. İnşallah yakın zamanda bulursunuz. Bende zor buluyorum
Meltem_aras Aysenurguney bayram dolayisiyla neredeyse 2 haftadir randevular acilmadi. Onun dişında malesf zor bulnuyor
Adilekorkmaz Aysenurguney bende ayni sekilde hergun bakiyorum ama yok idrarda proteinim.cikti araya bayram tatili girdi sonuclarimi gosteremedim randevuda bulamiyorum 😓
lentil Aysenurguney devlet hastanelerinn genel sıkıntısı bu. Bende dahiliye için baya bir süre bulamadm saati kaçırdığım için 15.30 da bakın yoksa 16.00 da girin 15 gün sonrasının randevuları açılıyor
Cankus Bende 33 haftalik ikizlere hamileyim uzun zamandir bende alamıyorum randevu inşallah buluruz yaa 😔
Cankus Ozlemmirza hemde nasıl memnun kalmış anlata anlata bitiremiyorum bende nasipse orada yapicam doğum
Aysenurguney Cankus teşekkür ederim canım. Tesadüfen girdim aldım hemen🤗🤗 çok mutluyum. Karolin hanıma aldım nasıl bir doktor acaba bilmiyorum
Cankus Adilekorkmaz bilmiyorum kuzum bende perşembe günü için Eralp beye aldim randevu bakalim nasıl biri