asilinannesi2609 Kızlar merhaba 30+4 hamileyim dün geceden beri bebeğim aşağıda sol kasık tarafımda hıçkırıyor 😂 sizce baş aşağı pozisyona dönmüş olabilir mi
Bsrakya asilinannesi2609 canım şuan bende 35 haftaligim benim de sol assagı kasıkta hıckırıyor birde hem hareket ediyor hem hıckırıyor 😂
Zeynebakman asilinannesi2609 Aşağıda hissediyorsanız hıçkırığı,başı aşağıdadır. Bende 39 haftalık hamileyim. Bebeğim baya aşağıda. Hıçkırdığı zaman sanki vajinamda hıçkırıyor.😂
Beety26 asilinannesi2609 benimki karnima dustugu gunde bas asgadaydi. Hic bsi yykarda olmadi hepp asagdaydi. 30 cu haftadan bugune kadar hep hickirir
asilinannesi2609 Zeynebakman yaaa o zaman dönmüş demekki en son 28 haftamda gittiğimde ters duruyordu😂
asilinannesi2609 @Deletedmom93428 30.haftadan sonra başlıyor diyorlar canım ama bilemiyorum bende senin ki uslu olacaktır belkide 🤭😂
Bsrakya Beety26 aynen benimde Ilk haftalardan bu yana doktor hep baş assagı dedi hic yukarı çıkmadı cinsiyetini de cok kolay gösterdi Bas assagı olunca bacaklar ayrık 😂 vee hep hıckırıyor masallah
Kadriyed asilinannesi2609 benimde o hafatalardan beri aynı yerde hıçkırıyor 35+5iz baş aşağıda hatta doğum kanalında dedi en son doktor
asilinannesi2609 Kadriyed ayy bende çok merak ettim şimdi kontrolümüz 2 hafta sonra bakalım belki benim bebişte dönmüştür 🤭