1PrensAnnesi Eda-raif hmmm yani yapılınca gelişimi hızlanıyo ciğerlerin öylemi? Bende gelişim zorluğu mu oluyo acaba diodum
gamzemlh Eda-raif evet ya ama işte insan düşünüyo 🤗 iki kadın doğumcu arkadaşımda eşlerine yaptılar bende sorguluyorum işte🙂 miyomum varda benim banada o yüzden yapalım diyolar 😚
Eda-raif gamzemlh gamzemlh size yine bilgi vermişler doktora eeken doğum. Riskimı var yapiyosunuz diyorum yok sadece tedbir amaçlı dedi dedi durdu sinir oldum sonrada doktoru değiştirdim zaten 😂
Semihaitiahin gamzemlh suan hastanedeyim ilk doz yapıldı 2 doz da sabaha karşi yapılacak erken Doğum olacak 33 haftalık aşirıya kaçmadan korkacak bişe yok yan etkisi çok az
gamzemlh bsravzgc evett ya birde şey diyolar bebek hareketinde azalma oluyor o gün için diye , öyle bişy yaşadınmı ? acaba diyorum başka bişeyden oluyodurda anne ona mı yoruyodur 😒
bsravzgc Semaaycolu doktorların hesaplaması daha farklı normalde 36. Hafta dayı. Adet gününe göre ama onlara göre 34+5 miş o iğneyi bana 33 haftalıkken yapmıslardı
gamzemlh bsravzgc evet genelde öyle söylüyorlar demekki başka bişey oluyo ona yoruyo anneler , iyi bakalım 🤗