bbk28 Kızlar merhaba, 35 haftalik hamileyim.Birkac gundur kasilmalarim oluyor düzenli değil diye çok ciddiye almıyorum ama bazı şeyler okudum günde 5-6 defa olursa doktorunuza ulaşın gibi.Dun geceden beri 1 saatte yada 2 saatte 3 kasilmam kesin oluyor.
Basceldan bbk28 maalesef bnimde bu hafta da boyle oldu megerse rahimde acilma az yumsama varmis serumlarla vs durdurdular erken dogumuu mutlaka gidin vee magnezyum kullanin
[silindi] bbk28 com erken haftalardan beri yaşıyorum 30da doktorum gunde 5 6 kez normal artik dedi sürekliliği onemli 1 saar 2 saat gecmiyorsa o zaman gel dedii
bbk28 Basceldan tam olarak anlattığım gibi mi oluyordu sizde de.Acaba çok mu panikliyorum diyorum bebekte hareketsiz değil ne yapsam bilemedim
bbk28 Gulnihalce evet bebek kendini bir yerde topluyor gibi oluyor bir de benim nefesim kesiliyor gibi oluyor
Gulnihalce bbk28 ya bende de çok oluyor o yani 2-3 den fazla gun içinde neredeyse sürekli. Doktora söylemeyi unuttum pazartesi için randevu alacağım sistem kapalı. 34+4 olduk. 30lara girdiğimden beri var sanırım tam hatırlamıyorum. 32+2 de ağrımdan hastaneye gittim meğer açılma olmuş iki gün yatış verdi ilaçlar serumlarls durdu ama artık kasılmalarım daha sık oluyo. Burda direk doktora gidilmesi gerektiğini söyleyen de var normal vücut kendini hazırlıyo diyende. Ama benim gün içinde gerçekten çok fazla oluyor. Pazartesi 35 hafta olacağız Allah’ın izniyle bakalım doktora gidebilirsem ne diyecek. Çok şükür bu zamana kadar geldik yine sürekli yatiyorum hicnir şey yapmıyorum. Sizde en kısa zamanda bir doktorunuza görünün bence
bbk28 Bayanlar doktora gittim çok çok az sancim cıktı yalanci sanci yani.Alttan muayenede oldum parmak.ucu kadar açıklık ve biraz yumuşama varmış ama.onemli değilmiş.Hepinize cevapları için teşekkür ederim❤
bbk28 Aysemre1 galiba bazı kişiler daha fazla çekiyor bu yalanci sancıları.Napalim bekleyeceğiz galiba:)