cahillesohbetikestim Rahime_47 10+5 iz hala aynı şekilde devam ediyor belirtilerim en başından beri 👶🐣🧸❤
SM00 Rahime_47 benim en baştan beri bulantım olmadı tiksinme koku hassasiyeti vardı onlarda geciyor baya azaldı belirtiler hatta korkuyorum sorun mu var diye perşembe kontrol var inşallah iyidir bebiş 11.haftaya girdim
Hatice_1326 Maaaile Selam of ya ben de ayni durumdayim , hic bir sey yiyemiyorum . Uyumak istiyorum sürekli , bir de 18 aylik cocugum var onunla da ilgilenmem lazim ama cok yoruluyorym halsizlik + mide problemi + uyumak istegi beni mahv ediyoooor
Maaaile Hatice_1326 Ayniii. 2 yasinda kizim var benimde. Onun sayesinde kalkiyorum resmen sürüyorum kendimi.
Banuka 3 gündür bulantım geçti şoktayım neden bu kadar erken geçti diye.Hatta salı günü doktora gidicem bebiş iyi mi diye görmek için
mom076 10 haftalıktan çok kötüydüm mide bulantısı kusma ishal tansiyon düşüklüğü mahvoldum kan kusmaya başladım o derece 10+3 de doktorum ilaç verdi prilam çok şükür şak diye kesti mide bulantısı kusmayı iştahım açıldı yemek yemeye başladım kendime geldim şuan 11+5 olduk çok şükür iyiyim 🙂