Elif-meltem07 Merhabalar bende aranıza yeni katıldım dün Antalya vitale hastanesi Fatih gündoğduya muayene oldum Antalya yaşayan Fatih beye , ve memnun kaldığınız doktor var mı teşekkür ederim şimdiden 🥰
Sa__ Elif-meltem07 fatih beyi bilmiyorumm mehmet taner bey cok iyi bi doktor cok ilgili tek sıkıntısı hastasi fazla oldugu icin sıra bekliyosun 🙄 sağlıkla gelsin minik ❤🤲
nlycltk Elif-meltem07 normalde ofm ye gidiyorum ama bi gün akşam leke gelmişti acile gitmiştim Fatih bey vardı güzel ilgilendi tek seferlik olmasına rağmen 2 hafta yat dinlen WC harici kalkma etme demişti ama ben devam etmem kendi doktorumla devam 🤗
Fulyabaykan Elif-meltem07 fatih beyde çok iyi bi doktor ama ben ali fuata gidiyorum o daha samimi geliyor
ftmnrdmrl Medstar topçular da Mustafa sağlama gidiyorum ben ve çok ama çooookk memnunum 🙏🏽 daha önce şirinyalı yaşamda Caner sönmez diye bir doktora(doktor demeye bin şahit ister) gittim hiç memnun kalmadım
Gulsedaaa Elif-meltem07 canım Murat Doruk doktorum ☺️ Çok memnunum dilersen deneyebilirsin hemen yan odası 🙈