Alize1 Melike3535 ben aldım chicco büyülü yıldızlar. Çok severek ilk bebeğimde kullandım şimdi ikincide tekrar kullanıcam çok güzel bi dönence ben müzikle uyuması taraftariyim daha rahat uykuya geçiyorlar sallama vs uğraşmadım hiç
Alize1 Melike3535 Melike3535 bu dönemdede projektör de var ve ses algılama da var ağladığı zaman bebek ben muzik devreye giriyor projektör de gece tavana gezegenleri yansıtıyor
Doga_77 Melike3535 teşekkür ederim☺️ müzikli nedense bana mantıksız geliyor 🤷🏼♀️ beyaz gürültü diye bi oyuncak var huysuz bi bebiş olursa onu almayı düşünüyorum ☺️ doktorlarda tavsiye ediyor
Elif0712 Melike3535 ayy hic almayin inanin hic ise yaramıyor bazanin altinda bnmki maymunlariyla oynadilar sadece 250 tl para vermistim muzik sesi cok az pil cabuk bitiyor yukari vuran isik yeterli degil ev zifiri karanlik olcak anca oyle yildizlar vuruyor tavana 3 yil oluyor alali
Hakikitosunpasa Dönence konusunda iki görüş var bi kısım sürekli dönen şeyi bebeğin izlemesini doğru bulmuyor tam hatırlamıyorum otizme mi sebep oluyordu acaba bende o yüzden almadım sonra baktım zaten beşikte durmuyor hep yanımızda şimdi oğlum dogdu onada almadım