BabyYoda fatmArslan06 Devlet hastanesiyle değil de doktorunuzla alakalı olabilir ben her kontrolde öğreniyorum
rosatue fatmArslan06 devletten değil de doktordan kaynaklı. Benim ilk doktorum da hiç konuşmazdı hem de özeldi. Sonra doğum için şehir ve doktor değiştirdim yine özel ama artık hamileliğim daha keyifli oldu her şeyi anlatıyor
ayseeeeeeee fatmArslan06 bilmiyorum ama o kadar israrla sordugum halde benimki de soylemiyor canim ultrasyon kagidi da vermiyor
Arifeozturk Bnde devlete değil özele gidiyorum söylemiyo en sonunda sinirlendim bn sordum kilosunu söyledi sadece boyunu bilmiyorum mesela şuanda . Neden söylenmiyor çok merak ediyorum gerçekten
fatmArslan06 Arifeozturk boyunu FL ölçüsünü ölçerken söyleyince ordan öğrene bilirsin ultrason kağıdında da yazar Fl ölçüsünü 7 ile çarpınca çıkıyor boy
kaderelmci fatmArslan06 doktorla alakalı bir durum bence ben başından beri devlete gidiyorum herşeyini gayet açık söylüyor anlatıyor
Ysmmmnn fatmArslan06 bazı doktorlar söylüyor bazılıarı söylemiyor nedendir bilmyrm ama çok saçma aslında bilgilendirmeleri gerek
Huzurmelegim_28 fatmArslan06 yoo söylüyorlar her sorduğumda senin doktorun eşref saatine gelmiştir ondan söylememiştirr
fatmArslan06 Huzurmelegim_28 her seferinde baska doktora gittiğim icin hepsinin de eşşek saatine denk gelmiş olamam herhalde demi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bu sefer sorayim bakalm
Huzurmelegim_28 fatmArslan06 ben hep aynı doktoruma alıyorum ama farklı asistanlat baktığı içinn bazen unutuyorlar
Gkc92 fatmArslan06 inanın bende anlamadım eşimin çalışma arkadaşları gidiyoruz onlar bile söylemiyor 😂 çok uzunca bakıyorlar ama ultrasonda ben sorunca söylüyolar kiloyu
Nurgullmom fatmArslan06 Boyu söylenmiyo ama kilosu söyleniyodu bana oda belirli bi haftadan sonra söylemeye başladı çok küçükken söylemuyolar