Uykucu2307 38+2 olduk. Şimdiye kadar doğar diye baktığım bebeğim gelmiyor kızlar. Bu sıcakta bayilicam galiba. Kaldıramıyorum ne zmn gelicek bu bebeğim. Nasıl gelicek bu bebekler. Doktor bile şaşırıyor nasıl oldu da duruyor diye.
zcelik Uykucu2307 39+2 olduk bugün, henüz bizde de hiçbir belirti yok, sıcaklar konusunda aynıyız çekilecek gibi değil
Sisi Uykucu2307 Allah Allah doktor neden şaşırıyor ki 42 e kadar bekleyenler var😁 şaşılcak haftada değil bence. 40. Haftadan sesleniyorum hala doğmadı😁
Beyda3759 Uykucu2307 39+2deyim hastaneye geldim kontrol amaçlı ama tık yok gibi bakalım nstye göre 😆🤭
ZM11-2019 Bende aynıyım canım yürüyemez dereceye geldim ama bu senekiler dünyaya gelmek istemiyor hissediyorlar heralde 🤣 dünyanın çivisinin çıktığını
Uykucu2307 [silindi] bende 40 ı görücem stresi var. Gelsin istiyorum. Doguramicam yoksa bide büyük olucak ya
Uykucu2307 Hiranurecrin gelmicek bu bebekler anlaşıldı ya. Çıkmak istemiyorlar bence. 40 ı bulmak istemiyorum. Bayrama gelir diye umuyordum
Hiranurecrin Uykucu2307 Bende aynı düşüncedeydim bayramda kesin kucağımda olur diye😑Ama.maalesef 42 lere kalmıyalım da 40.yine iyi🤭😂🥰
gmzns 39+2 al bendende o kadar hafif karnım ağrıyor hemen seviniyorum başlıcak diye sonra geçiveriyor deli olcam 😂
Bebegimlebihayat Uykucu2307 42+0da zorla aldılar kanımdan gelceği yoktu yeri rahattı heralde hdjdkdnd
Nurssss Uykucu2307 38+1 im bende yarın kontrol var bi doğurup geleydim iyi olurdu bende sıkıldım gebelikten artık bebişe kavuşmak istiyorum😅❤️
Uykucu2307 Nurssss insan doğurmak istiyor artık. Beklemek çok yorucu. Ben psikolojik olarak yoeuluyorumhemen