Acar canim sekerli ve karbonhidratli seyler sadece bebegine zararli yaglari aldirmak olur.bol bol kuyuyemis tuket ozellikle ceviz badem ve findik cok onemli.kavrulmamis tuzlanmamis olanlardan.hamilelik sekerin yoksa kuru meyvelerden yararlanablilirsin.hurma incit kuru kayisi erik.hem bagirsaklarino calistirirsin hem de iclerindeki bolca mineralsen yararlanirsin. ozellikle seker ilave edilmemis olanlar.tahin pekmez,bal ayrica cok onemli.yararli yaglar zeytinyag, tereyag cok isine yarayabilir. Omega 3 yagida brbrgin beyon ve goz gelisimi icin cok onemli balik tiyemiyorsan mutlaka disardan almalisin.hosaf yapacaksanda sana tavsiyem kuru meyvalari yikayip icine soguk su koyup 1gece agzi kapali bir kapta dolapta bekletitsen sabaha saglikli bir hosafin olur.ben icine 1 cubuk tarcin bir iki tane karanfilde koyuyorum. Bunlar benim aklima gelenler.bol bol su icmeyi de ihmal etme.ve bu soylediklerimin hic birini abartma.benim bit arkadasim hergun gunde 1kg ceviz yiyip hem kendini obez etmisti.bebegin kgsuna cok takilma.eger doktorun ozel olarak az demediyse o kendine ihtiyaci olani aliyordur.