A-arzu İlkinde 6+2 gibi bir anda kanama boşaldı. Acile gittik kese veya bebekte sorun yoktu aktif kanama alanı yoktu. Kalp atışı yavaştı. Ama o kanama hiç kesilmedi leke leke günlük ped dolacak şekilde geldi 10 gün kırmızı kahverengi. 7+4 de kalp durdu kürtaj oldum. 1 gün öncesinde yatsamda belimde bir ağrı vardı gece göğüs hassasiyeti yoktu.
Şimdi 2. transferim 9+1 olduk. Aynı şekil bunda da 6+1 de kırmızı lekelenme oldu kese veya bebekte sorun yok aktif kanama alanı yok progestan fitil,serum, Prolutex iğneye ek Depot bırakıp haftada 1 yerine günlük progestan 100 mg igne başladım. Lekelenme 3 er gün arayla sürüp ayın 10 undan beri şükür hiçbir şey yok. Kalp atışı iyi, büyüme iyi. Genelde dinleniyorum, kahvalti-yemek hazırlıyorum. Duş, çamaşır işlerimi hallediyorum. Geri kalan ev temizliğini, hayvanların temizliğini kaynanam ve eşim yapıyor. İlkinde kaynanam da idim sade tuvalet ve yemek için kalkıyordum ama yine de düştü tüm iğne ve ilaçlara rağmen. Bunda o kadar takmadım büyüyoruz şuan ☺️