annesinin_beybisi ireemaydogduu_ bu et parçasından ne kadar sonra kan testi verdin çünkü kan degerlerin hemen düşmüyor
DamlaAli ireemaydogduu_ 17 haftalıkken düşük yaptım bebeğimin kolları bacakları yüzü her şeyi vardı. Siz en iyisi hemen bir doktora görünün zaten normal şartlarda bile görünmenin lazım çünkü çoğu zaman içeride parça kalabiliyor onu da anestezi altında bir alet yardımıyla çıkarıyorlar
AnnelikHayali Gebeliğim devam etseydi 20 haftalık olacaktı demiş kızlar. Yani birkaç ay önceki olay hakkında soru soruyor yanlış anlamadıysam.
Bebegim0101 AnnelikHayali evet oylede olabilir ama yinede dr.gitmesi lazımdı.çunku icerde parca kalabiliyor maleseff
ireemaydogduu_ AnnelikHayali evet sizin dediğini gibi bugün 20 haftalık olucaktı ben haziran 16′da kanama gördüm
ireemaydogduu_ Gullll25 bugün 20 haftalık olucaktı ancak ben kanamayı 16 haziran’da gördüm 15 haziranda da doktora gitmiştim kanamam olduğunda cenazedeydim bu yüzden gidemedim hamilelik test yaptım tek çizgi çıktı
Bebegim0101 ireemaydogduu_ evet anliyoruz ama dr.her sekilde gitmeniz lazım parca kalmis olabilir vs.vs. inanınki onemli bi durum bu idrar testine vs.bakmayın siz bi dr.gidin bi muane olun rahim temizlenmismi bi baktirin
Hatice-31 ireemaydogduu_ tabi canım git bir görün parça kalmış olabilir inşallah kalmamıştır ablam da evde düşük yaptı ama parça kalmıştı onda o yüzden git ki için rahat olsun başınız sağolsun bu arada
Rmys09 Şok içinde okudum şu anda haziranda bile olsa kaç haftalık o bebek yani hemen doktora gitmek lazım kanama oldu diye düşük olduğu anlamına gelmez haftanız yüksek
Bebegim0101 Rmys09 bende sizin gibi ayni tepkiyi verdim şok oldum saskinlikla okudum yorumu, ne olursa olsun kanamada dr.gidilmeli kanamayi birakin lekelenmede bile dr.gitmistim ben ve malesef bebegimi kaybetmistim.