Elifnurclkk Kızlar 5+6 haftadayım köydeyiz hastane yakında deil dün kahverengi lekem geldi bugün de pembe geldi normal mi ilk ayda çok korkuyorum düşük olur diye ağrım da yok
elfmoom Elifnurclkk muhakkak doktoruna haber ver gecikmeden progestan başlar🙏🏻 ama korkma çoğumuzun başına geldi
2melekannesi_ Elifnurclkk bir yakınınızdan araç falan bulup uzak da olsa hastaneye gitmelisiniz burdan ne desek boş mutlaka doktor görmeli düşük önleyici ilaç verebilir geç kalmayın
zehranurr Elifnurclkk kanama ciddiye alınacak bir durum. Belki yerleşme kanamasıdır basit bir sebeptir belkide daha ciddi sebepleri vardır bunu doktor dışında kimse bilemez. Beklemeden hastaneye gidin bir problem varsa müdahale edilir erkenden🌸
Deletedmom_33 Elifnurclkk acile gidip kese kontrolü yaptırmanız gerekir. Ağrı olmaması bir yönde iyi ancak pembe veya kırmızı renk düşük tehdidi demektir
YEK20 Elifnurclkk muhakkak doktora gidin. Kanamanın her türlüsü olağan dışı sayılıyor ve riskli olabilir. Çok geçmiş olsın
Elifnurclkk zehranurr Sevgikaya1525 hastaneye geldim Ultrasyon kadın doğum yokmuş yarın yola çıkcaz ankara da gidecez bisey olmazsa insalah dua edin
Pembepanterr Elifnurclkk Acil hastaneye gitmelisiniz gebelikte kanama hiçbir zaman normal değildir sonradan pişmanlık ve keşke yaşamak istemiyorsanız beklemeden şuan hastane için yola çıkın
betlkrkmaz Elifnurclkk benim o haftalarda aynen dediğin gibi olmuştu hastaneye gittim hemen bebeğim düşüyordu ilaçlarla serumlarla durdurdular 1 hafta hastanede yattım mutlaka git geçilmeden
Mavi34 Elifnurclkk burda kimse sana müdahale edemez kahveden pembeye donmuş acilen hastaneye gitmelisin
Sevgikaya1525 Elifnurclkk kuzum stres yapma araba felan varsa doktora git düşük riskin var ilaç başlatırlar
Sevgikaya1525 Elifnurclkk kuzum dualarım seninle bol bol dinlen o zmn sakın ayağı kalkma inşllah bebişin seninle olur♥️
Dnz0601 Elifnurclkk yarına kadar beklemen gerekiyorsa bir progestan hap kullan ve mümkün olduğunca uzan kalkma ayağa filan doktora gidene kadar kullandığın ayrıyeten ilaçlar varsa da Bırak kan sulandırıcı vs gibi
Elifnurclkk Dnz0601 progestan ilaç yok bisey kullanmiyorumda yatarsam kanama geçer mi ki sadece tuvalette oluyo
Elifnurclkk Sevgikaya1525 çok teşekkür ederim arttı biraz yarına kadar nasi dayancam bilmiyom cok da korkuyorum artmaya başladı kanama da