MakbuleSarolu tepecik hastanesinde var ben aminosentez yaptırdım bebişimin basında kist ve bagırsaklarında parlaklık çıktı down sendromu riski var dediler sıvı alındı temiz çıktı allaha sükürler olsun suan 25 haftalıgız basımızdaki kayboldu bagırsaklardada azalma var siz neden gidiceksiniz
Yaz MakbuleSarolu banada sadece bağırsaklarda parlaklık görünüyor demişlerdi ayrıntılı ultrasonda ama tek başına bişey ifade etmiyor denildi sizin bilginiz var mı neden kaynaklanıyor bu parlaklık bir sorun olduğunu mu gösterir ?
FerhanDemir MakbuleSarolu önçelikle geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benim 3 lü tarama testi riskli çıktığı için dr sevk yazdı tepecik hastanesine perinatoloji bölümüne randevu almama gerek varmı acaba
aybikk Ben tepecik hastanesine gidiyorum devamlı ikili taramam riskli yedi onun için gönderdiler o bölüme gittim serbest dna verdim 1 ay sonra sonuç çıktı temizdi ve başka hiç bi teste girmene gerek yok bu test herşeyi açıklıyor zaten dendi sonra ayrıntılı ultrason zamanım geldi gittim oldum çıktım bağırsakta parlaklık var dendi ve bi daha perinatolojiye gitmemi istediler ve gitmedim tekrar