Erturk Kızlar nasıl gidiyor hamilelik kaç kilo aldınız? Şikayetleriniz neler hareketlerini sürekli hissediyor musunuz
Nigarhacizade Erturk bende 19hafta şuan💕 Çok şükür iyi gidiyor, bulantılarım dışında tabi. Hiç kilo almadım, aksine 5kilo verdim. 48e düştüm☹️
Azramm33 Erturk sıcaklar nefes darlığı dışında pek şikayetim yok ve hiç kilo almadım 21+6 haftalığız.
Gamzeee__ Erturk bizde 19+4 kilo almadik bulantılarım halen devam ediyor birde ayağıma surekli kramp giriyor
Erturk Azramm33 bende 4 kilo almışım biraz hızlı mi almışım izne geldik memlekete burda o yüzden sürekli davet oluyor
Nigarhacizade Gamzeee__ aynıı kramplar bende de var☹️ Bulantı da sürekli oluyor. Bebek hareketlerini sırt üstü yatdığımda karnımın aşağısında kalp atışı gibi pıt pıt diye hiss ediyorum 😍
Derya_smo Erturk 22 haftalik olduk henüz kilo almadım her gün düzenli hissetmiyorum hareketlerini doktora sordum düzenli hissetmene daha var dedi
Betfer Erturk bende 20 haftadayım. Bunalım var . Herşeyi dert edip ağlamaklıyım. Kız çocuklarında biraz duygusal olunuyor diyorlar. İnşallah bu günler geçer çocuğumu kucağıma alırım. Aldıktan sonra becerecek miyim korkusu bile var . İlk gebeliğim bu arada
Derya_smo Erturk evet bazen bende korkuyorum ama daha küçükler güçlü tekmeleri ancak hissedebiliriz bazen çok yoruluyoruz onlar hareket ediyor ama biz hissetmiyoruz,ileride daha iyi hissederiz daha çok var şimdiden bunalıma kendini
mavi_kus Erturk bende 5 kilo vermiştim 2 kilosunu geri aldım, onun dışında hissediyorum hareketlerini artık şükür sıcak dışında benimde ğek şikayetim yok ha mide ekşimesi 😰
Buse7111- Erturk tam 6 kilo aldim felaket bi bicimde ellerim ayaklarim şişiyo ayaklarimin üstüne basamiyorum neden bu kadar şiştiğini anlamiyorum tuzuda fazla tuketmiyorum hamur işi zaten yemiyorum çok morelim bozuk 🤦♀️😩
Nigarhacizade Gamzeee__ inşAllah yarın gidicem kontrole, hem de öğrenicez 💕11 haftalıkken gitmişdim en son, o zaman söylememişdi daha erken diye. Şimdi öğrenicez inşAllahh🙏🏻💕
Gamzeee__ Nigarhacizade sağlıklı olsun insaAllah kizda can erkekde can Allah hayirlisini versin insaAllah haber edermisin merak ettim