supermommm Merhaba anneler anne adayları Memleketime geldim Beyşehire gidecektik 9 haftalık hamileyim bulunduğumuz yerden 1.30 2 saat falan en fazla acaba gitsem sorun olur mu ki gitsem mi yoksa gitmesem mi doktora ulaşıp soramadım fikriniz nedir
Tugbadabak-1 supermommm 27 haftalık hamileyim 24 saatlik bı yol geldim çok şükür bebeğimde ben de gayet iyiyiz canım sende. En azından bı doktoruna yaz olmadı sürekli mola vererek gidin
ebrr1048 supermommm 10 haftalıkken 12 saat yol gittim sürekli lekelenmelerim oldu acile falan gittim defalarca kanaman yok dediler 12. Hafta da bebeğin eşi aşagıya yerleşmiş dediler yolla bi alakası varmı bilmiyorum ama eş aşagıdayken lekelenme falan oluyormuş
TugceBelis supermommm canım erken doğum riskim olmasına rağmen hem 25.haftada hemde 32.haftada 12 saatlik yol yaptım doktor onayı ile sık sık mola vererek şimdi sen ilk 3 ayın içindesin genelde 3 ay önemlidir riskli bir durumun var mı yok mu doktorunun değerlendirip onay vermesi daha uygun gibi bana sorarsan 1 2 saatlik yol hiç bişey olmaz ben suan 36.haftamda dahi istanbul içinde dediğin saatler kadar yolculuk edip geziyorum denize gidiyorum ama şimdi her gebelik bir değil
Ipekbalyanak supermommm hamileliğimin elhamdulillah 22 haftasına geldim en kötü ayda bir şehirler arası yolculuk yapıyorum ama saat başı mola veriyoruz yürüyoruz on dakika o kadar çok geziyoruz ki bişey olmuyor elhamdulillah inşallah olmaz tehlikeli bi gebelikse dikkat etmek lazım tabi
ebrr1048 supermommm kendi doktorum gidebilirsin sorun yok demişti memlekette 2 Li test yaptırdığım doktor hamile bi kadın 3 saatten fazla yol gidemezsin demişti 30. Haftada tekrar 12 saat yol geldim taşındığımız için gelmek zorunda kaldım hiç bieşy olmadı ☺️
Happyturuncu supermommm ilk 3 ay yerleşme durumu sebebiyle riskli ancak arabayı kullanan kişi maksimum özenli olursa 1-2 sa sorun olacağını sanmıyorum , İstanbulda biyerden biyere gitmek en az 1 sa sürdüğü için o haftalarda işe gidip gelmiştim çok şükür sorun olmadı