Kuzeyegemoms Kızlar doktorum bayram izninde, acil bi durum olduğunda whatsapptan izindeyken yazılır mı? Yada hastaneyi mi arayıp sormam lazım? Hiç basıma gelmedi
Bebekhemsiresi-1 Kuzeyegemoms gece 2 de acillik olunca aramak zorunda kaldım yapacak bir şey yok 🤷♀️
Kuzeyegemoms metehaninannesiii teşekkür ederim hiç rahatsız etmek istemiyorum aslında sırf o yüzden başka doktora gittim ama durumum değişmedi
metehaninannesiii Kuzeyegemoms yok yok yaz sen yani doktorun bilmesi lazım ki seni ona göre yönlendirsin haberi olsun kusura bakmayın hocam rahatsız ediyorum ama diyerekten başla yaz haberi olsun ben gecenin 4 de mesaj attığımi bilirim yani acil durum olmazsa zaten atılmaz o yüzden yaz sen
Deletedmom_33 Kuzeyegemoms Ben tüp bebek doktoruma yazdım. Sağolsun tatilde de olsa döndü. Normalde de akşam, pazar farketmeden telefonu açıyor veya mesaja dönüyor. Ama takip olduğum doktorun numarası bile yok 🤣
Dilekcnkn Kuzeyegemoms Tabikide yazılır benim doktorum zaten izinde olduğu zaman haber verip doğumunuza geleceğim meram etmeyin acil bir durum olursa şu şu hocaya gidebilirsiniz diye haber veriyor 😊