yagmuryilmaz Ayluh selam canım nasıl gidiyor hamilelik? Benim bugün kontrolüm vardı. Erken doğum riskimden dolayı sürekli yatıyordum ve bugün rahim ağzımın toparlandığını öğrendim çok mutlu oldum
MelihaKaraca yagmuryilmaz bizimde o riskimiz var yarın gidicem bakalım yarın ne dicek inşalalh bende sevinirim
Ayluh AylnTandgn odasinı yaptik bikac eksiğimiz kaldı kiyafet olarak o günlere hayırlısıyla kavuşuruz insallah kızlar
Nurce BiZim de ekimde inşallah Doğum 🙏🏻 Tabi kızımız aceleci davranmazsa..bu sayfaya üye olduktan sonra anladım normal doğumlar çok ama erken Doğum da Yok değil 😔 allah meleklerimizi zamanında kucağımıza sağ sağlim almayı nasip etsin kızlar 🤱🏻 Hazırlıklar da kıyafetleri dışında bi şey Yok 🙈
Deniz2961 28 haftalık gebeyım bnde 1 Ekim gozykuyor dogum tarihim ablamlar sagolun tum kıyafetleri hazır hediye geldi bende odasnı almştm taksitle borcu bitsin diye bu ay sonunda o kurulcak ınsalh
YeldaKarakolcuKk Merhaba bizde 25 ekim tahmini doğumumuz yaz ayında hamile olmak zormuş çok bunalıyorum 😬
HandanOsman Bende ekim 10 görünüyor Doğum ama erken Doğum riskim var yatıyorum sürekli 27 haftalık olduk bugün❤️
Elifim Bende 21 ekim gözüküyo doğumum ama erken doğabilir sancım oluyo arada inşallah zamanında gelir 27 ekimdi ama gelişimi bi hafta öndeymiş dr 21 ekim dedi bide benim dişlerim bembeyazdı şimdi ne yapsam beyazlamıyo ve çok hassas beyazlaması için bişey yapıyomusunuz 💙
MelihaKaraca Sanırım ekim annelerinin ortak özelliği bu mu kaç tane okuduysam erken doğum riski 😔 bizimde 18 ekim gözüküyor inşalalh Zamanında sağlıcakla gelsin tüm yavrular 😔
Defnem_26 Benimde bebegimin gelisimi 9 gun ilerideymis 40 hafta olursa 31ekim gosteriyor. Hiç erken olabilir falanda demedi gelisimi önde oldugu icin erken dogum olabilir mi bilmiyorum
mgmg1 Benim de 17.haftamda rahim ağzı kısalmam olmuştu erken doğum olabilir demişti doktorum 1 hafta falan dinlendim normale döndü çok şükür, şimdi 24+3’teyiz bi aksilik çıkmazsa ekim sonu alıcaz prensesimizi kucağımıza biz de🙏🏻💕