Bett_blog tugbaoztrk bende 5 ağustosta sezaryen olucam bekleyeyim bakalım nasıl geçmiş iyileşme süreçleri🤷🏻♀️ siz kaç haftadır doğum yaptınız kaçıncı haftadaydınız bebişiniz kaç kiloydu sağlıkla üyüsün inşAllah🤲🏻
Busraaa1919 tugbaoztrk 1 haftada ağrı kalmadı normal hayata dönüyorsun ama tamamen iyileşmek zaman alıyor tabi sadece şunu söyleyebilirim çok fazla korkulacak gibi değil özellikle doğum anından hiç korkmayın
Kosemen54 tugbaoztrk 5.gün tamamen ayağa kalkmıştım o günden sonra bebeğime yanliz bakmaya başladım sürekli yürüdüm yürüdükçe daha çabuk iyilestim
Mom789 32 gun önce oldum ,4.gunde tüm aci agri gitmişti ama hic yatmadım oturmadim hep ayakta biseylerle uğraştım kimseden yardım destek almadan,yatıp dinlenen oturan gec iyileşir bence
teachervera tugbaoztrk Ben 16 temmuz da doğum yaptım. Ameliyattan sonra 10 saat yattım uyuşukluk geçince hiç yatmadım hastanede 2 gün boyunca yatakta yatmadım refakatçi koltuğunda oturmak iyi geldi ve bol yürüyüş. Pazar günü eve geldim annem temizlik yemek yapıyor gece gündüz ben bakıyorum bebişe sürekli hareket halindeyim. Ben doğum yapıp eve gelince yatarım birkaç gün diye düşünüyordm ama öyle olmadı çok şükür ağrım da yok
bagdat tugbaoztrk sezeryan değil gaz ve kabızlık beni zorladı 2 3 gün lavman kullanmak zorunda kaldım şimdide şurup içiyorum. Bugün 8. Gün ameliyat olmuş gibi değilim zorla oturtuyolar hatta. Size tavsiyem sürekli yürümeye hareket etmeye çalışın birde bol su için 😊