aysenihat Deneyimli anneler ben 38+1 haftalık hamileyim ilk hamileliğim. 3-4 gündür afedersiniz vajina da kaşıntı var. Kaşıdıkça akıntı geliyor. Yıkıyorum kaşıntı kremi sürüyorum yine geçmedi . Acaba enfeksiyon mu kapmışım 🥺
Bett_blog aysenihat mantarda olabilir alıntınız var mı ❓bol su tüketin iç çamaşırınızı her gece mutlaka değişin ayrıca ilişkiye giriyorsanız prezervatifle korunun
[silindi] aysenihat Kaşıntıyla birlikte olan akıntı mantardır. İdrar yaparken yanma, sürekli tuvalate çıkma ve kötü kokması enfeksiyondur. Hemen bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.
Deletedmom23234 aysenihat Mantar olmuş ya 😒 bende şuan bu illeti yaşıyorum doktora bı yazın travazol krem çok iyi geliyor eğer sıkıntı görmezse alın mutlaka
aysenihat Bett_blog valla günlük 3 defa değiştiriyorum iç çamaşırımı. 35 haftalikken sancım çıktığı için doktor da ilişkiyi yasakladı o gündür yapmıyoruz
[silindi] aysenihat Çok yüksek ihtimal %99 mantardır. İlerlemeden doktora gidin. Haftanın yaklaşmış doğum içinde sıkıntı olmasın.