Anesanne eserife çok teşekkür ederim ben de almak istiyordum ama fiyatı yüksekti. Rengi de kötü değil bence hemen aldım
eserife Anesanne kesinlikle benim de yoktu. Doğumum ekimde ama 30. Haftadan sonra bir çok ihtiyacı tamamlanmış olsun istiyorum ağırlaşmadan 🙂
vuslat_ekimde eserife ben aldım dün bende çok kararsız kaldım oğlum olucak diye ama aldım bayramdan somra hepsi burada stoklarına girecekmiş yeni renkler var mı omu öğrenemedim ama indirimdeyken aldım
eserife vuslat_ekimde girse bile fiyat bu gibi olmaz bence. En son iki ay önce 1000e düşmüştü ki bulmuşken kaçırmak istemedim. Benim de oğlum olacak 🙂
lentil Anesanne rengi nasıl peki güzel mi? Arada kaldım bende hemde erken diye düşündüm 23.hafta almadım ama
Anesanne lentil ilandaki resimde daha kırmızı görünüyor. Çok kırmızı değil aslında bordo ve siyah kırçılları var gibi. Benim için uygun sizi bilemem
Anesanne lentil valla biz de erken diye almadık sonra fiyatı bi yükseldi. O yüzden şimdi indirime girince hemen aldım
lentil Anesanne evt aslnda benmde öyle olmuştu. Bakmıştm sonrasında uçmuştu fiyatlar. Şimdilik kraftla onun arasındaym bakalm