shinemom Kızlar daha dün muayene oldum sormayıda unuttum bebeğin herşeyi iyi benim kan değerlerim biraz düşük ilaç basladık birde cok kramp giriyo diye magnezyum verdi bugün kullanmaya basladım. Bu haftaya kadar hep güzel bi hamilelik geçirdim çok kilo almadım hiç aşermedim kusmadım bile 1 haftadır yürüyorum biraz işlerim vardı aniden sağ tarafıma bi sancı giriyor yürürken 2-3 dakıka sonra geçiyor birde hep vajinamda bir ağrı var yatakta dönerken kalkarken falan sizde de oluyor mu?
BilgeSnmez shinemom Aynen bendede öyle yatarken bendede ağrı oluyo dönemiyorum yavaş dönsem bile acıyo birrde bazen kramp giriyo ama o kadar yürümüyorum şuan karnım şişmiş durumda hamile olduğum görünüyor yani aşermemde yok kusmam da yok ama 20 haftalığım daha
Deletedmom47 shinemom O haftalarda bende birsey yoktu ama simdilerde yatakta yatarken, donerken belim karnim cok aciyor benimde. 29 haftaligim bu arada
BilgeSnmez shinemom valla benimki doktordan sonra oldu soramadım yani olsa sorardım ama diyeceği şey çocuk büyüyor geçer merak etme diyecek yani
shinemom Deletedmom47 bende erken basladı herhalde bacaklarıma kramp giriyor zatende sancı olunca korkuyo insan günde bi kere falan oluyor