gizemduverr Hamileleiğimin 4.ayındayım ve göğüslerimden süt geliyor aynı problemi yaşayan var mı aranızda tedirgin oldum biraz😔
Akkoyu gizemduverr 34 haftalığım ne süt geldi ne bişey . Göğsünüze masaj mı yapıyorsunuz krem falan sürerken . doktorunuza sorun isterseniz
Kubra_baydar gizemduverr süt gelemsi normal ama sizin de oynamamaniz gerekiyor zararlı goguslerle oynamak erken doğum riskini artırıyor ve siz daha 4ayliksiniz dikkat edin lütfen
Senmerve gizemduverr ilk geneliğimde 24 haftalıkken gelmeye başlamıştı göğüslerinle oynama bol kıyafet giy süt damarlarını uyarma 2 . Gebeliğimdede sürekli geliyor hamileliğin başındna beri çok sükür sıkıntı yok ama tedbir amaçlı doktorun agittiğindede söylr
gizemduverr Kubra_baydar canım ilk kez bugün farkettim normalde umursamam yani öyle durduk yere bakmam anlamadim bende
Kubra_baydar gizemduverr az bişey se takmayın normal zaten bnmde 5aylikken olmuştu umursamadim şimdi 8 aylık oldum geçen gün çok az bir şey vardı sütyeni mde farkettim önemli olpn dokunup oynamamak cnmm