Talyaninannesi Merhaba kızlar, acaba aranızda dr Aynur Erşahin hocamıza giden ya da çevresinde bu hocamızla doğum yapan var mı? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
ogluileannesi Talyaninannesi ben gittim canım özel sağlık sigortam varken çok yoğun bir doktor ama ilgili. Ne zaman ararsan açar
Talyaninannesi ogluileannesi Teşekkürler canım. Sen muayene için mi gitmiştin doğum için mi? Ben doğum için düşünüyorum. İlgili olmasına sevindim. Acaba normal doğumu destekliyor mu?
ogluileannesi Talyaninannesi muayene için gidiyordum kayıptan dolayı doğum nasip olmadı :( sezeryan daha çok yaptırıyor ama sen tarafını belli edersen elinden geldiği kadar destek olur bence
Talyaninannesi Kiziltan Ben de bu hafta gideceğim. Bir türlü karar veremiyorum doktora, hastaneye. Kimseye güvenemiyorum. Umarım iyi sonuçlar alırız. 🙏
Kiziltan Talyaninannesi inşallah çok tatlo bi doktor. Farklı bi doktora gitmedim özelde. Geçen gün devlete gittim bi. WhatsApp tan falan hemen dönüş sağlıyor iletişim açısından baya iyi.
Talyaninannesi Kiziltan öyle mi çok iyi :) peki hastane hakkında bildiklerin neler? Tam teşeküllü mü? Yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı gibi?
Kiziltan Talyaninannesi hastane temiz bi de evime aşırı yakın. Fiyat hakkında bilgi aldım ilk başlarda 7 ile 9 bin arasında idi doğum. Medical zaten hastane zinciri net bilmiyorum ama eminim vardır.