Neslii01 Kızım surekli karnımın sağ tarafında top gibi oluyor sebebini bileeen var mii yeri mi dar acaba 🤷🏼
Deletedmom23234 Neslii01 10 dakikada bir falan bunu yapıyorsa doktora git mutlaka tedbir amaçlı. 31 haftalıkken aynı durum bende de söz konusuydu sancım 40 lardaydı magnezyum verdi bakalım haftaya kontrolümüz var umarım yolundadır herşey
Neslii01 Nuray-5886 bilen annelerimiz vardır inşallah sürekli olduğu için insan tereddütte kalıyor 🤷🏼🥰
Nuray-5886 Neslii01 geçen gün karnımın üstünde bi acı vardı bunun için acile gitmiştim sonra ntsye falan bağladılar kasılmaları var dedi doktor yürüyüş vs. İş yapmak yasak 🚫🤦🏻♀️ Kaç haftalıksın canım sen
Neslii01 Deletedmom23234 benim de hafta içi kontrolüm var ama sancım yok sadece sürekli sağ tarafımda top gbi oluyor insan korkuyor bişi olcak mı diye bide ilk olduğu iciin 🤷🏼🥰
Deletedmom23234 depsizoo Hadi ya nst ye bağlandın mı bana gercek doğum sancısı dedi. Kız senden önce dogurmiyim bak😁😁
Deletedmom23234 Neslii01 Sancı yoksa korkma 😍 Rabb’im bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤍