Melikeca Betul- maalesef hiç açıklık yok hala. Pazartesi gününü beklicez artık suyumuzda azaldı sezeryan gözüktü heralde bize
Derin_deniz01 Betul- aaa benim de ama bugün itibariyle 5 gün tabi sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza benim ki 3. Sezeryan
korkmazkubra Betul- son 2 gün ama yok yok yok valla sicak bi yandan evdeki daralma bir yandan gercekten çığlık atmak istiyorum bilmiyorum.ama asiri duygusallastim kendimi hic iyi hissetmiyorum surekli aglak durumdayim
Betul- korkmazkubra bebişin cinsiyeti ne?Bizim ki erkek ondan mı acaba,erkekler geç geliyor diyorlar ya
Havva Ysfnannesi inşallah canım benim 3.olacak ama bu sefer biraz endişeliyim nedense gün yaklaştıkça heyecan artıyor
Ysfnannesi Havva dua et en büyük yardıcımz duadr ins vesvese verme kendıne bendede korku var farklı bir his nas suresini inşirah suresini oku bol bol
Havva Ysfnannesi okuyorum canım birbirimize de dua edelim. Rabbim sağlıkla sıhhatle evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin iyi bir şekilde evimize gelelim
Jale01 Sedakbyk merhaba benimde sezaryen olacak da kaçıncı haftaya verdi günü size doktorunuz şuan 37+3 oldum