elifinannesiiii An itibariyle 38 haftalık olduk ve bebiş doğdu butonu gelmiş🥰 ağrılarım ve arada sancılarım olsada nişan ve su gelmesi yok bakalım ne zaman gelicek kızım sabırsızlanıyoruz🙏🏻 Ayrıca Aslan burcu olacağıda netleşmiş oldu babası gibi🥳
Havva elifinannesiiii biz de 38 haftalık olduk ve haftaya perşembe doğum var cumartesi son kontrolümüz var🥰
Babyasia elifinannesiiii Bizde 38+1 olduk ama doğuma dair hiç bir şey yok 🤦♀️ Artık doğurmak istiyorum
Elif5361 elifinannesiiii 37+3 Yalancı sancılar ve uykusuzluk aşırı terleme 🥵mide bulantısı da geri geldi başa çıkacağız inşallah sabırsızlanıyorum da
elifinannesiiii Elif5361 bir kaç gündür bende de mide bulantıları geri geldi kusacak kadar değil ama yinede rahatsız ediyor
buiyimi elifinannesiiii ara ara sancı oluyor bacaklarıma vuruyor ☺️ ikinci doğumum olacak o yüzden hazırlanıyor gibi hissediyorum
Elif5361 tgba22 Rahmime aniden çok inceden bi ağrı giriyor bacağıma vuruyor hareket ettikçe geçiyor yada duş alınca böyle çatı kemik inceden ağrıyor
Beybimm00 Haftadayim bende. Kesik kesik ince ağrı yaşıyorum. Mide bulantısı ve koku hassasiyeti tekrar geldi. 38. Haftada çatı muayenesi var