aylul0 Ys35 daha sıktı sanırım o ağrıyla dakika tutacak halim bile yoktu ama üç dakikadan daha az sürdüğüne eminim 🥲
U-E Melek_Erten suni sancı takıldı diye yatmayın bol bol odada yürüyün tuvalete oturur gibi otur kalk yapın açılmanız hızlı ilerlesin
Melek_Erten Suni ile acilma devam etti kizlar. 7 cm de dogumhane girdik 10 cm oldu 30 dk da sonra doktorumu cagrdilar. 15 dk sürmedi doğum. 3 ikinmayle geldi kuzum. Suan kucağımdaaa misler gibi uyuyoo . Allah herkesi bi avazda dogurmayi nasip etsin ins 🥰❤️
Nurayademir Melek_Erten cok sevindim canım senin adına gözün aydın dikkat ed canım gec uyanıyorlar uyandır mutlaka doyur ıkı saate bir diıolar gecırmemeye calıs sarılık olmasın bebişin biz bu durumu yaşıyorz da o yuzden dıyorum 9 gunluk olduk
Emirinannesi34 Melek_Erten gözünüz aydın 😊 Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 zor mu suni sancı, yarın bende alacağım inşallah. Şimdilik bildiğim 3 cm açıklığım var
Melek_Erten Emirinannesi34 bana zor geldi keske kendi sancimle girebilseymisim dedim acikcasi. Sanci biraz zorladi yoksa dogum çok kolay oldu balik gibi kaydı geldi resmen o an asri rahatlama hissi oluyor zaten
ttba Melek_Erten sağlıkla kucağınıza almanız ne güzel :) Huzur ve mutlulukla büyüsün. hangi hastane ve doktordu acaba?