Eccem12 Zuhreee 20 veya 21. Haftalarda girmek ideal ama randevuyu önden alın ben 16 haftalık Ken randevu aldım ve en yakın tarih 4 hafta sonrasınaydı. Detaylıya genelde sıra ve yoğunluk oluyor randevuyu önden almakta fayda var
DemetF Zuhreee 20 22 hafta arasinda detayliya girmen gerekiyor.ben bir ay onceden aldim yer olmuyor diye bu haftalari gecmemek lazim cunku
Zuhreee Minnnosum_16 devlette randevu hiç yok canım bakicam o zamana kadar bulabilirsem devlet ama tabi yoksa özele mecbur giderim
Crcs Zuhreee okuduğum kadarıyla 22. Hafta en idealiymiş. Devlette randevu olayı zor şimdiden bakın. Özelde istediğiniz doktor çok yoğunsa 3 hafta önceden randevu için arayın diyorlar.
Nurklc38 Zuhreee şu anda erken canım doktorun zaten sana söyler haftaya gidicem bende işte 21. Haftalıkken şu anda 20 haftalıgım 🙂
Zuhreee Nurklc38 devlete gidiyorum canım genelde asistanlar oluyor söylemezler falan diye aklıma geldi sormak istedim☺️
Nurklc38 Zuhreee doktoruna sor canım o seni bilgilendirir erken ya belki o yuzden dememişlerdir bana da demedi doktorum haftam gelince söyledi 1 ay sonra gel detaylı yapcaz dedi