Engzlevlt Rahime_47 ben çok yedim başlarda günde bir kilo yediğimi bilirim bi zararı olmadı çok şükür
Nagihan37 Rahime_47 yaa bende bu ara taktım çok canım çekiyor durduramıyorum kendimi hergün 1 limon yiyorum zararı olurmu acaba düşünmeden edemiyorum yemedende duramıyorum bugün hiç yemedim ama şuan zor tutuyorum kendimi😊
defnes_mom Rahime_47 ben de başlarda çok yiyordum tuzlamadan yiyin 38. Haftadayim başlarda tuzu çok tukettigim için çok kilo aldım sanırım 🙈😂 doguma 4 gün var 17 kilo almışım
defnes_mom Rahime_47 valla canım ondan mı oldu bilmiyorum ama dikkat et bence ben baya pişman oldum çok yedim neyse ki az kaldı doğumdan sonra veririm inşallah ama benimki tavsiye ☺️
DemetF Rahime_47 tuz siskinlik odem yapar tansiyonu da yukseltir fazlasi zarardir.limonun fazlasida demir eksiligine yol acar.herseyim fazlasi zarar biraz dikkat etmenin zarari olmaz
defnes_mom Rahime_47 kaçıncı haftadasin? Prilam hapı kullanıyor musun o biraz azaltiyordu benim bulantimi
Rahime_47 defnes_mom 9+1 sadece 2 kere ictim prilam saglik ocagindaki hemsirem elinden geldigi kadar icme dedi bende cokk zorlanmasam icmiyorum
zhenis2930 Rahime_47 bence çok yiyorsun yaa tansiyonunu da etkiler diye düşünüyorum ama magnezyum ve kalsiyum açısından çok zengin sadece 1 tane tüketebilirsin herşeyde olduğu gibi onun da fazlası zarar
ElifB08 Rahime_47 C vitamini deposu olsada her şeyin fazlası zarardır, tansiyonunuz düşmesin aman dikkat