Alpptimur Tuba_2013 maltepe küçükyalı delta hospital tahir tosyalı tek gecerm dogumumda onda oldu ve sıkıntılı makat gelıslıydı bebegım kesınlıkle sayesınde normal dogurdum ve cok kolay gectı dogumum suni ıle dogurmama ragmen o gece dıger doktorların hastaları dayanamayıp sezeryanı ıstedı ve hepsı sezeeyan oldu benjm doktorum basımda benımle o sancıları karsıladı lutfen kızım sabır sezeryan yapmıyım yuruyerek cık hastaneden bebegınle rahat ılgılen dıye dıye hep motive etti yaşı vaya var zaten tecrübe konusuyor dıyeblrm arkadasımı goturdum ambiyotik bantı vardı onunda oda rısklıydı oda normal dogurdu normal dogumdan yana bır doktor emın olablrsın sezeryanı gerekırse yapar uzun uzun yazdım ıcın rahatlasın dıye suan ıkıncıyı dusunuyorm ve yıne tahır beye gıdıcem nasıpse
Gizemgect tugcemma Merhaba bende Ahter beye gitmeyi düşünüyorum fakat normal doğuma girmediğini duydum bilginiz var mı ?
haziranin25i Tuba_2013 rica ederim kuzum. Doktor bulunca yakınlık uzaklık hiç farketmiyor açıkçası. 🤲🏼 Umarim kısa bir sürede doğru doktoru bulursun
cidolila Tuba_2013 süper çok memnun kalacaksın inanki ben çok memnunum işinin ehli bir doktor güven veriyor
Mervesilam Ersoy hastanesinde Suna Julie ersoy hanıma bi kac defa gittim tam bir fiyasko hastanede tek bir kadın dogum doktoru var onu da geçin suna hanım sadece kadın dogumla ilgilenmiyor bi cok hastası var hacamat ozon sülük tedavisi de yapıyor ve o hastalara daha cok öncelik veriyor buda yogunluk yasatıyor ayrıca bebeğimin kalbi durmus kendisi bunu bana idrak edemeyip radyolojiye yönlendiriyor hastane sahibi nasık daha cok para kazanabilirim derdinde. (eger uzak demezseniz sarıgazi bölge hastanesinde yavuz teoman bey var ikinciye hamileyim ona gidiyorum yine)
Mervesilam Maltepe küçük yalıda olan kadın dogum dr Tahir bey cok tatlı ton ton bi dr ancak kilolu bayanları sevmiyor şöyle ki ben gebe kalmadan önce genel kontrole gittim tavsiye üzerine sadece kilomla ilgili neler yemem gerektiği bilgileri verdi bi anda diyetisyene geldiğimi düşündüm o derece. Cok fazla gereksiz bilgi verip cok fazla test istiyor anlamsızca nedense memnun kalıp devam edemedim
balllkabagimm Tuba_2013 Pendik medicalpark a Elif hanıma gidiyorum. Memnunum, duruşu olan işini seven bir hanımefendi sorulara da gayet açık cevap veriyor. Siz kapıdan çıkarken ayağa kalkıp kapıda uğurluyor benim gayet hoşuma gitti bu davranışı da meslek bilgisi zaten fazlası ile dolu fikrimce.😊
aslanreis cidolila benimde 9 senelik doktorum ilk çocugumuda Doğan hoca dogurttu şimdide öyle olcak nasipse bence çok memnunum çokda seviyorum
Hammurabi Merhabalar, ben de Dragos Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesine gidiyorum. Ebru Karaca’nın takipli hastasıyım, tatlı bir kadın, öyle aşırı aşırı ilgili değil fakat sorularıma cevap bulabiliyorum, bir çok konuda beni rahatlatıyor.
Tuba_2013 Hammurabi merhaba bende dragos taki bezmialemi duymuştum ama Dr ismi olarak kimseyi bilmiyordum çok tsk ederim canım yardımcı olduğun için
Htcdre Tuba_2013 ebru Karaca’ya gidiyorum sezeryan normal ikisinin de fiyatı 4 bin muayne ücreti 175 TL
satigul Tuba_2013 bende Maltepe’de oturuyorum. Maltepe medikal Parkta Mehmet Akif Sargın var. Kendisi çok başarılı ve çok iyi bir doktordur. 😊
Tuba_2013 cidolila inan bana hayatımda gördüğüm en ilgili Dr kaç Dr gittim sımdıye kadar hiç bukadar ilgileneni görmedim muhteşem Dr
cidolila Tuba_2013 oh oh çok güzel çok sevindim inanki bende çok memnunum sizede tavsiye etmiştim sizinde memnun kalmanıza çok sevindim gerçekten çünkü insan hassas ilgili bir doktor istiyor