polyanne ilkgebelik123-_ 23 aylık kızım var hiç ihtiyacım olmadı yorgana hatta o kalın battaniyeler var ya onlardan bi tane almıştım onu bile doğru düzgün kullanmadık 🤷♀️
byzza16 ilkgebelik123-_ Karaca’nın yün bebek battaniyesini aldık çok övdüler ama bebekken kullanamaz bence biraz büyüyünce kullanır
zehranurr ilkgebelik123-_ yorgan kullanmamanızı tavsiye ederim. Özellikle bebek dönmeye başladığı zamanda Allah korusun farklı sonuçlara yol açabilir
Gul-42 ilkgebelik123-_ yok ben almadım canım😃bıde hem kundak hem battanıye hepsı var gerek duymadım tekrar😃
BusraUras ilkgebelik123-_ taç tan aldım %100 pamuk dışı içi bambu olanlardan yastığı da aynı şekil aldım. Yün tavsiye etmiyor uzmanlar alerjik olduğu için.
Nursaah BusraUras bende aynısını aldım ama yıkayınca topak topak oldu yorgan. Yıkama talimatına göre yıkadım halbuki
beyza1234 ilkgebelik123-_ chakradan aldık bambu fiyatlı biraz ama bu tarz ürünlerin polyester petrol içermemesi çok önemli ama ilk yıl kullanmayacagız
BusraUras Nursaah benim öyle olmadı. Nasıl astınız. Ben direk serdim onu çamaşırlığa. Sallandırmadım hiç.