Aselim_ Kizlar doğum hediyelikleri olarak ne yaptirmayi düsünüyorsunuz veya yaptirdiniz paylaşırmısınız fikir olsun bizede😍
gokcekocyigit07 Aselim_ hiç yaptırmayacağım ne gerek var boşa masraf zaten pandemiden dolayı kimseyi kabul etmeyeceğiz, onun yerine bebeğime daha güzel gerekli şeyler alırım 🤭 zaten bana hep saçma geliyor doğum yapan benim gelen bana hediye ile gelsin 😅
zippirana Aselim_ Kızımın adı Şifa olacağı icin küçük kraft kutulara veya keselere tek demlemelik ihlamur koyacağım. Bir de cikolata yanina baskalarinin isine yaramayacak hediyelikleri sevemiyorum. Kullanilacak birşeyler olsun istiyorum. 😊😊
PrenslerveAnnesi Yeni dünya ya gelen mi hediye verir yeni dünyaya gelene mi hediye verilir mevlütte falan olsa neyseama doğumda kimseye masraf yapamam
3uncuyeAnneOluyorum Aselim_ annem sağolsun makrome anahtarlık yaptırdı çok değil sadece akrabalar ve çok yakın arkadaşlar için…
zeytinkiz Aselim_ 100 ’lü çikolata kolonya makrome yaprak anahtarlık siparişleri verdim. 🤭 Sözde hiç bişey yapytırmayacaktım 😆