Denizesin Kızlar gonalf 900 ve 450 iğneleri kullanan var mı bu iğneler günde bir kez mi atılıyor kaç gün kullanılıyor? Neden bukadar çok iğne veriliyor gonalf900 İçinde 20 adet gonalf 450 bin icindede 12 adet var bunların hepsi ilk aşılamada kullaniliyormu
Delicesareti Denizesin ben bu iğneleri kullandım ama bunu burdan öğrenemezsiniz doktorunuzun size söylemesi gerekiyo günde kaç kez vurulcaksınız hangi dozda vurulacaksınız kaç gün kullancaksanız hepsini doktor söylicek
Naz_01 Denizesin gonal f 450lik kullandım ben günde bir defa 75lik olarak .her gün aynı saatte vuruldum
mbt34 Denizesin ilacın dozu sizin durumunuza göre ayarlanır, bilgisini verirler. İğne uçlarının/iğnelerin çok olması kafanızı karıştırmasın, hepsini kullanmak zorunda değilsiniz, fazladan kalabiliyor.
Adalina09 Denizesin Doktorun iğnenin içindeki sıvıyı dozuna göre yani sana yetecek şekilde ayarlayıp ne kadar kullanacağını söyleyecektir ne durumdasın biz bilemeyiz ben gonalf 450 kullandım içindeki sıvıyı 7 günlük ayarladı günde aynı saatte 1 iğne vurunuyordum
Denizesin Delicesareti Cok iğne olunca kullanan mutlaka vardr diye düşündüm doZu doktor ayarlıyor o zman anladım canm çok teşekkür ederim. Senin tuttu mu peki
Delicesareti Denizesin bu iğneler çok önemli saati saatine yapman gerekiyo benim çok şükür tuttu bu iğneleri kullandıktan sonra aşılama yaptırdım şimdi 23.haftamdayım 🤲
Denizesin Delicesareti Canım birde ne sorun vardı doktor neden aşılama yaptı.esimin sperm hareket hızı 19 aşılama tutarmi ki.
Denizesin Naz_01 Demekki doktora göre değişiyor verilen doz. Standart mi diye merak ettim. Tuttumu peki canm birde bir de ne sorun vardı aşılama önerdi doktorun
Naz_01 Denizesin aslında hiç bir problem yok ne eşimde nede bende bütün testler,rahim,sperm ,yumurtalık herşey iyi ama yine de olmadı gizli kısırlık denildi o yüzden .aşılamada tutmadı tüp bebekte tuttu
Delicesareti Denizesin ilkinde de tuttu ama kimyasal gebelik geçirdim yani yumurtayla sperm döllendi ama tutunamadı ve düştü eşimde sorun yoktu benimde hormon değerlerim yüksekti ve düzenli adet göremiyodum Canım eğer istambuldaysan benim doktorumu önerebilirim sana biraz yoğun bi doktor ama işinde çok iyi
Delicesareti Atlans İstanbul Avrupa yakasında Bezmialem hastanesi Canım doktorum da Pınar Özcan tüp bebek uzmanı kendisi
EsrSvm Delicesareti Merhaba,bende aynı hastanede Rabiye Hoca ya başladım.5 Ağustos da adetimin ilk gününe randevu alucam bakalım.Aşılamaya karar verdi doktorum.Hastane bin aşılama prosüdürü nasıl acaba memnun kaldınız mı? Bir de tedaviniz nasıl ilerledi merak etti açıkcası ☺️
Denizesin mbt34 Anladım demekki botmeyenilir duruma göre yonlendircek doktor ve iğne saatlerini kendisi ayarlicak.tesekkur ederim canm
Avokadoo @Denizesin ben ilk asilamamda gonalf 450ml den 2tane kullandim. 2.asilamamda bi tane bitmedi bile yumurtanin durumuna gore doktor ayarlio onu. Adetten sonra hemen cagirmio ama sonrasinda 1gun arayla gidiosun yumurtaya gore doz ve gun verio
Avokadoo @Delicesareti Bende Ankara dakiler icin Gazi uni. Ismail Guler i oneririm. 2aydir asilamalari %100 tutmus. Ins sizinde tutar🤲🏼
Avokadoo @Delicesareti siz oneride bulundugunuz icin sizden yanitla yapmisim biliorum sizin olmadiginizi