Crcs annesinin_beybisi evet bana da oyle dendi. Klavye hatasi yanlis yazdim sonra duzelttim. Kusura bakmayin. Girmemek gerekiyor çünkü o ilaç kuvvetli bi şekilde veriliyor.
Ayten_9088 annesinin_beybisi eğer hamileysen bebeğin ölür çünkü içeri gaz gibi bir ilaç yolluyorlar ben canlı çekilmiştim doktor test yaptır öyle gel dedi
annesinin_beybisi Ayten_9088 hamile olma ihtimalim yok eşim yanimda değil zaten ama mesela 2 gün sonra olsa bir sıkıntı olur mu
elfmoom basakhanim hsg de verilen kontrast maddeye alerjim varmış ve hsg sırasında enfeksiyon kaptırmışlar septik şok geçirdim
Aslihan2 elfmoom benimde kürtaj edecekleri zaman verdikleri bir ilaca alerjim cıktı öluyodum resmen ama rahim filminde de ayni sorunu yasar miyim acaba suan tedirgin oldum sizin bu yorumunuzdan sonra😔 nasıl anlarız acaba çünkü hemen hemen herseye alerjim var benimde
elfmoom Aslihan2 yaa çok üzüldüm🙏🏻 muhakkak doktora söyleyin, yapmaya bilirler. malesef hiçbir şekilde anlaşılmıyormuş.. :( mesela bana renkli doppler dahi yasak🤷🏼♀️ muhakkak bunu söylemelisin , kontrast madde alerjisi hayati tehlike arz ediyor