Minel355 Meraba kızlarrr bugün tam 37 haftalık olduk bu pazar doğumum var inşallah ama aşırı derecede ayak ve.el şişliği yaşıyorum artık uyuşuyo hissetmiyorum çok canım yaniyo doğum dan hemen sonra iner mi ?
BusraUras Minel355 benim 7.günde indi korkmayın. Doğumdan hemen sonra maydanoz yemeye başlayın daha çabuk iner.
Blablabla Minel355 altıncı gün oldu sezaryen olalı. Bu akşam ayak bileklerimi görebiliyorum diye sevinçten dans ettim 🙈😄😄
Seminn Telefonda galerimi temizliyim dedim hergün ayakalrımın şişliğini çekip atmışım ona buna 😅 tuz,soğuk su, yukarı dayayıp dinlenme dışında iyi gelen bişey var mı acaba?
Minel355 Seminn yukarı koyunca daha çok uyuşuyo masaj ve buz uygulamasi beni az da olsa rahatlatiyo,😌
Minel355 Blablabla ay darısı başıma benimde pazar günü sezeryan sürecin nasıl şuan çok korkuyorum belden mi genel mi oldun ? Ağrıların ne durumda 🙄
Blablabla Minel355 belden oldum. İlk altı saat yatarken kötü geçti ama sonra yürüdükçe daha iyi oldu. Üçüncü gün yatıp kalkmak hariç rahat hareket ediyordum. Beşinci günden beri kendim yatıp kalkabiliyorum. Dikloron ağı kesici vuruldum ilk üç gün onun çok faydası oluyordu. Ağrıkesiciler çok işe yarıyor kullan mutlaka. Ben saçma bi biçimde hiç ağrı olmayacak sanıyordum o yüzden bi Dünyam başıma yıkıldı ama herkes çabuk toparlamışsın diyor. Korkma o yüzden güzel geçer inşallah 😊