Saadetgul Merhaba tatlı anneler 🌸 Bebek arabası, puseti set olarak önerebileceğiniz memnun kaldığınız marka var mıdır 🤗
gokcekocyigit07 Saadetgul e bebekten baby plus travel sistem aldım, fiyatı da gayet uygun, çevremde kullanan ve memnun olan çok olduğu için bende aldım 😉👍
Yasemin_in68 Mom789 kullanıyor musun canım öyle dışarda ?? bebekle gezmeye falan çıktınız mı yürüyerek bebek arabasıyla ?? Sürüşü nasıl
Mom789 Yasemin_in68 kullanıyorum evet cok rahat cok özelliği var cidden cok memnunum yani surusu vs bi sıkıntım yok evdede kullanıyorum hatta evde yatırdığım da anakucagi gibi duz yatak hali var onda uyuyor gun içinde bazen gece evde arabayla gezdirirken uyuyakliyor valla yatağa almiyorum içinde yatiyor😂
Aylinsemih Saadetgul babay care bc430 model aldım 330 da guzel ama puseti dar sadece hatta buradan biri tavsiyem üzerine 330 modelini aldı
Mom789 Yasemin_in68 internetten aldım herhangi bi mağazada bulamadım ki cok korktum hatta beğenmezsem koca kargoyu nasil iade ile ugrascam diye allahtan cok sevdim
MinikMucizem23 Saadetgul bagi easyfold aldık çok hafif araba tek elle katlıyorsun çok memnun kalacağımı düşünüyorum tavsiye de ediyorum kesinlikle 👍