Minimalistmom Hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum bazı eksiklerim var, gögüs pompası ve pijama takımı vs. Gögüs pompasını doğumdan sonraya bırakmak mantıklı mı? Yoksa hastane çantasında kesinlikle olması mı gerekiyor?
Berfin3 Minimalistmom bende henüz hazırlamadım çantamı almadım da göğüs pompası açıkçası ihtiyaca göre almayı düşünüyorum gerek olursa heryerde var alınır
Dilekcnkn Minimalistmom Ben almadım daha önce kullanmıştım ama doğumdan sonra almıştım o zaman almak daha mantıklı sonuçta her zaman lazım olucak diye bir kaide yok hemen alınabilcek birşey diye düşünüyorum ben 🤷♀️
Berfin3 Minimalistmom onu bilmiyorum öyle bişey varsa iyi olur en azından ihtiyacımız var mı yok mu ordan anlarız ☺️
Cennet-polat Minimalistmom ben koydum içine kullanma ihtimali yüksek bide yara faln olursa daha iyi olabilir diye imkan varsa önce alın
Haydinn Minimalistmom valla ben doğumdan önce aldım canım iyiki aldım dediğim şeylerden birisi doğumdan sonra git al bunla uğraşmadım 😂 hastenede dedikleri gibi veriyorlar isteyince ama ilk gün öyle bi süt gelmez eve çıktığımda aşırı rahat ettim bebeğimi emzirdikten sonra göğüsleri tam boşaltmıyor uyuya kalıyor sağma makinesi ile sağıyorum 3 saat oda sıcaklığında kalıyor yenidoğan bebekleri de 2 saatte bir uyandırıp veriyorsun sağdıgım sütten veriyordum bi sağdıgım süt bi meme meme uçlarında böylelikle çok yara da olmaz bebek daha çok asıldıgı için ağrı sızı oluyor ister istemez marka olarakta pahalı bişi bakma kiwi elektrikli süt sağma çok da güzel iş görüyor 😊
Minimalistmom Haydinn Çok teşekkür ederim iyi fikir verdiniz. Kiwi den memnunsanız bende alıyım ondan👍🏻😊
Aylinsemih Minimalistmom ben koydum ne olur ne olmaz sütünüz gelmez sagmaniz gerekebilir bence köyün zararı olmaz
Seminn Minimalistmom bazı hastanelerde veriyorlar canım Bi araştır gideceğin hastaneyi ona göre al istersen
Beyzan Minimalistmom doğumdan hemen sonra kolostrum gelir ilk başta yani yoğun kıvamlı sarı süt. O da çok az gelir pompa içinde ziyan olur. En güzeli elle sağım.ama bebeğin şekeri çok düşerse sağim gerekirse de hastane tipi pompalar en kuvvetli çekişi sağlar süt inmesi için. Üstelik sütünüz hemen gelirse ki benim iki doğumumda da öyle oldu pompayı hiç ihtiyacıniz olmaz. Enn güzeli sonra ihtiyaç halinde almak.siz alacağınız marka ve modeli Belirlersiniz eşiniz hemen alir
candanx ben hiç almadım hiç ihtiyaçta duymadım bu ikinci hamileliğim yine almayacağım. he çok gerekirse hastanenin etrafı eczane dolu eşim gider 5 dk da alır gelir buna da doktorumla karar veririm. biberon bile almayacağım sık sık emzirmeyi düşünüyorum 😊