Kararsizinsan Kizlar selam, baby cotton serisinden 3 kapili dolap Buyuyen besik en buyuk olcusu Genis sifonyer Sifonyer uzeri askilik Cibinlik Yatak Nevresim ve korumalik seti Pesin odeme Toplam 8 bin fiyat verdiler Bu seriyi alan var mi? Ve kac para fiyat cikardilar?
Dilekcnkn Kararsizinsan Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bu şekilde set halinde satan uygun yerler çok var askılık falan görmedim ama babyci, noktabebe gibi sayfalarada bakabilirsiniz 😊Burada alıp memnun kalan kişiler vardı
eaktr Kararsizinsan merhabalar, ben aldım. Büyüyen karyola, 3 kapılı pencereli dolap, karyola yatağı, şifonyer, raf, cibinlik ve güneşlik aldım 8 bin TL.
Ddk96 Kararsizinsan ben aldım geçen gelip kurdular şimdiden fazla para verdim ama ömürlük olduğunu biliyorum yıllarca kullanabileceğimiz ürünler öneririm 🤩
eaktr Kararsizinsan bir de sallanır karyola da aldım ben yatak odasına koydum 🙈 ne kadr bizimle yatar bilemediğim için büyük aldım bir de oda yaptım oğluma☺️💙 bakalım hayırlısıyla doğsun nerde rahat uyursa artık orda devam eder☺️
Aycmmm Arkadaslar o buyuyen karyolayi 4 yastan sonra rahat kullanamazsiniz eni dar boyu uzun ama ben karyolasini almistim sadece ki allahtan takim almadim 3 yasinda degistirdim karyolasini benden size tavsiye bu sekilde oda yapmayin bu paralar 3 -4 yil icin veriliyor
Kararsizinsan Aycmmm bence gardolap ve sifonyer cok uzun kullanabilir karyolayi belki kullanamaz diye dusundum bende
eaktr Aycmmm bayağı geniş yalnız o büyüyen karyola bir de normal yatak olarak kullanırız eğer sığmazsa da🙃 2 kez yatak alacağımıza şimdiden bir yatak almış olduk geleceği de hesap ederek, çilek kalitesi de belli zaten uzun yıllar kalitesinden ödün vermeden kullanırız 🙏🏻
Asl90 Kararsizinsan caploonbaa yada bakın ben ordan aldım. Sizin bahsettiğiniz ürünle arasında kalmıştım. Dolap ve şifonyer aldım aynı serinin yatağını değilde düz bir beşik aldım. Aldığım dolabın takımı olan tek kişilik yatağı biraz büyüyünce alacağım oda bozulmamış oluyor öyle hemde uzun yıllar kullanılır. Benim aldığım oslo serisi sade ve kulplarını değişebilirsiniz