Tazebirannecik Güzel anne adayları 32 haftalığım şimdiye kadar 16 kg aldım 🙊 aşırı yememiş olmama rağmen her tartıya çıktığımda kilom ciddi bir şekilde arttı, doğuma 6-7 hafta var diye tahmin ediyorum dah kaç kilo alırım son ay kaç kilo aldınız 🥰
Bett_blog Tazebirannecik kuzum bunlar kişiye bünyeye sağlığa göre değişiyor🥰 bekarkenki yeme düzenimle hamilelikteki asla değişmedi ama ciddi kilolar aldım🤷🏻♀️🥲 önceleri üzülüyordum gala ara ara kafaya takıyorum ama yapıcak bişiy yok doğum sonrası gidecek ha tabiki vücudum bekar halimdeki gibi pürüzsüz kalmayacak çatlaklar azcık belki sarkıklar kalıcak ama olsun🥰 sizde üzülmeyşn sağlığınız yerindeyse alınan kilolar gider🥰 önemli olan bebişle senin iyi olman😍 36+2 olduk 38+2de sezaryenle bebeğimi kucağıma alacağım inşAllah🤲🏻🐣 darısı size💕💕
Tazebirannecik Bett_blog evett en önemlisi sağlıkları tabki ama insan elde olmadan taklıyor kiloya da 🙊🥰 aminn hayırlısı ile kavuşalım inşallah bebeklerimize 🌸 Rabbim bi avazda kurtarsın 🤲🏼🤲🏼♥️
Tazebirannecik Ozgu_momy yaaa 🙈 inşallah çok almam 5 kg daha alıp doğuma girmek istyorum hayrlısıyla 🥰
Mom789 Tazebirannecik bisey olmaz ay verirsin ben cok kotu beslendim aşırı fastfood yedim 9 ayimin her haftası yedim yani cok kilo alınca kesin bu düzensiz yiyerek aldığım kilo bana kalacak dedim doğumdan 2 hafta sonra tüm kilolar gitti simdide diyorum keske dahada yeseymisim simdi kilo alcam diye yiyemiyorum 😂