ilaydanurhavvat BarBeyzazer 35+0 'ım kız bebeğe hamileyim ❤️🙏🏻 8 kilo aldım şimdiye kadar. 25. Haftadan sonra sonra çatlamay başladım. Göbek deliğimin çevresi çatlıyor
Deniz2961 Ecrinimleyla ecznade cok pahalı n11 85 TL ye aldım valla bılmıyrm oyle duzenlı kullnmıyrm ama catlgım yook
Anne3434_ BarBeyzazer 16 haftaya girdik daha önce 7 kilo vermiştim şimdi 2 kilo almışım hala 5 kşlo kardayım yani daha karnımda çatlağım yok göğüslerim azcık çatladı
Sedacengiz Cuma günü Doğuma gidiyorum ve toplamda 18 kilo aldım 😂 kimine göre çok kimine göre normal 8 kilosunu doğurunca versem kalan 10 kiloyu da Boğazımı tutar veririm ne yapıım😶çok taktım baktım takılacak gibi değil dünyaya canlı getirirken bunu düşünmemiz bile yalnış. Yani sonuçta hamilelik ben 9 ay kendime ödül verdim. Herşeyi yedim hamur işi tatlı herşey dahil tadımlık değil doyasıyaaa😂 ve bakın bitiyor ödül,, diyetli günler başlıyor bence sizde takmayın
BarBeyzazer Sedacengiz İnanın kilo almak zoruma gitmiyor ikiz gebeyim olacak yani o kadar çatlakları takıyorum istemsizce 😂
Ireem20 Muserrefnlfr Bende aynı haftada aynı kilo aldim ama sağolsun her yerim çatladı ☹ Demekki catliyacagi varsa çatliyo ne şanslısınız
Ceren35 BarBeyzazer evinizde aloevera varsa koparip surun isterseniz öyle duymustum yada ayva cekirdeklerini suda bekletince jöle gibi oluyor ya onu da surebilirsiniz nacizane
Melikeb19 BarBeyzazer 34 haftalığım bana göre on doktora göre yirmi kilo aldım (verip aldığın kilo sayılıyormuş ) 32. Haftada ansızın cırmalanmışcasına çatlaklarla uyandım ve her geçen gün üstüne üstüne geliyor 🤣🤣
ZeykemKaya BarBeyzazer ilk gebeliğim 44 kıloyla hamıle kaldım 56 yım suan. 32+4 üz💙 sadece kalçam çakladı heryerım suan bebek gibi 🤣