Lavi85 2 . Gebelikte bir doz tetanoz alışı vuruldum ama üzerinden 8 yıl geçmişti. 10 yıldan fazla olursa 2 doz yapılır diyorlar bu konuda tecrübeli olan var mı
Beyzan Lavi85 benim 2 sene geçmişti tek doz vuruldum ki ben önceki bütün dozları tamamlamıştım ömür boyu korur denmisti ama tek doz yaptıklar yine de
Shnern Lavi85 3 yıl aralarinda onda 2 doz olmuştum bunda tek doz dediler 23+2 olduk inşallah bayramdan sonra onuda sanırım yaptırım korkuyorum ama
Lavi85 Beyzan işte bende tek doz vuruldum ama 8 yıl geçti öncesinde sadece 2 doz vurulmuştum .acaba benim ki yetmez mi diye endişeleniyorum, geçen gün küçük bir kesik oldu da vücudumda 😕
Beyzan Lavi85 bence çok da evham yapmayın akışa bırakın zaten vücut bağışıklık kazanmıştır. Her sağlık ocağının prosedürü de farklı sanırım. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah 😍
Lavi85 Tsara Tsara canım sana öncekinde peki kaç doz vurmuşlardı. Valla öncekinde 2 doz olduğu için 10 yıl geçmediği için 3. Dozu vurdular sadece dr da onayladı sana böyle birşey demediler mi
Lavi85 Beyzan teşekkür ederim öyle gerçekten de ama acaba bir doz daha olmam gerekiyor mu bunu tam anlayamadığım için
Arenn 3 sene once hamielligimde tek doz vurulmustum , simdiki hamielligimde doktorum vurulma gerek yok 3 sene once vuruldun zaten dedi olmadim