H2020 kumsal_ada Allahım sağsalim kucağınıza aldırsın canım inşallah. Benim aklıma bile gelmedi ama kardeşlerim sürekli karnın çok büyüdü bir haftada değerinde yüksek bizce ikiz bu diye kafamın etini yiyorlar. Perşembe günü gidicem kontrole bakalım bende ne çıkacak sağol canım
H2020 Gltsrmys rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canım inşallah ben ultrasona girdiğimde 5 haftalıktı kese gözükmemişti inşallah bir dahakine gözükür
H2020 Minam Minam anladım canım herkeste farklı inşallah sağsalim kucağımıza alalım da tek olmuş iki olmuş önemli değil aslında sağlıklı olsunlar yeter
GulcanDongel H2020 orasi öyle tabi, herkesin bir olmiyo dört gün gecikmeyle gittim o kadar çıktı, üç gün sonra gittiğim de iki kese göründü.
mom076 H2020 ne kadar çıktı değeriniz. Betayla haftalık belirlenmiyor ama 5 haftalık 10.bini geçince ikiz diyorlar genelde
H2020 4932 çıktı ama 5 haftanın ilk günüydü sonra bayram tatili girdiği için araya yaptıramadım ikinci bi test
mom076 H2020 muhtemelen tek ve sağlıklı gebelik bayramdan sonra giderseniz tahminimce hem bebeği görürsünüz hemde kalp atışı duyarsınız 🥰
H2020 Pelin-1 mom076 inşallah sağlıklı olsun gerisi çok önemli değil canım rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizinkini