Naz_01 Eflinn1453 bu haftadan sonra başlar 😀 tadını çıkar bence başlamamasının.benimde biranda 7+2de başlamıştı
Dryakbts Naz_01 ya bende bugün 7+2 olldum deli gibi midem bulanıyor hiçbirşey yoklen bir anda bulantı kasık ağrısı bastırdı
gokcekocyigit07 Eflinn1453 her gebelik her bebek farklı, ilk kızımda 6 ay kendime gelemedim bulantı, istiğfardan, bu kızımda ise 27 oldum şükür daha hiç bulantı olmadı 👍
Semiha_ Eflinn1453 6. Haftamda başladı 15. Haftama kadar devam etti kusmalarım mide bulantılarım 🤦♀️
hugeeyedgirl Eflinn1453 30.haftadayım bir günden bir güne bulantı-kusma-aşerme belirtileri göstermedim. Başlayacak diye bir kaide yok😊
bahtnurr1 Ayy daha ne istiyosun olmasın bırak 😂😂 benim 12de falan başladı 16-17 ye kadar sürdü. Şimdi 24.haftadayız arada yine oluyor keşke olmasa dedirtiyor
Busragumussoy Keşke olmasin ya kizimda çok kötü gecmisti benim. 7. Haftamdayim su an insallah baslamaz cok rahatim
Bebisininannesi1202 Eflinn1453 benim hiç bulantım olmadı herkeste olcak bişey değil inşallah sizdede olmaz
Pembe_duslerr Eflinn1453 ilk gebeliğimde bir kere bile bulantı kusmam olmadı.Şu an ikinci gebeliğim yine olmadı buna şükretmeliyiz bence ☺️ Herkes de olacak diye birşey yok kafana takma şanslıyız 🥰
Aslanyesm Eflinn1453 canım dua et başlamasın 5 haftalıkken başladı şuan 7 haftalıgım mahvoluyorum aglıyorum artık
Susamtanem2 Eflinn1453 olacak diye bir kural mi okuduğunuz ne güzel sizde benim gibi sanslisinizdir belki ilkini 40 a doğum yaptım hiç bir belirtim olmadı şimdi 30 dayım yine yok kuzenimde 30 da hala kusuyor herkesin hamileliği farklı
Susamtanem2 Eflinn1453 benimde ilk düşük olunca çok taktım çok gittim Dr a en son kızdı iyi bişey mi şükret dedi gerçektende çok sukur sansliyiz