CanimBebegim02 Çevremde erken alma gibi söylemler oluyor sizler kaçıncı aydan itibaren alışveriş yapmaya başladınız? İlk neler aldınız?
metehaninannesiii CanimBebegim02 16.haftada cinsiyet öğrendik o zaman kıyafetlerini aldık 16.haftadan öncede kişisel eşyalar vs o tarz şeyleri aldık 32.haftaligim şuan çok şükür herşey hazır kafam rahat bence kimseyi dinlemeyin zira alınacak çok şey var ve maddiyata bakıyor hepsi bu şekilde alınca insan yorulmuyor
Semiha_ CanimBebegim02 19. haftadayım daha cinsiyetini öğrenemediğimiz için hiç birşey almadım açıkçası öğrendikten sonra başlayacağım almaya yavaş yavaş herşey ateş pahası ufaktan başlamak gerek ☺️
orkidehaniimm CanimBebegim02 20. Haftadan sonra alışverişe başladımyavaştan öncelikle liste yaptım parça parça belirli bütçe ayırarak yapıyorum alışverişi maddi açıdan da zorlamıyor her şeyi bir anda almaktansa böyle daha iyi oluyor etrafa kulak asma derim🤷🏻♀️
UFyldz metehaninannesiii Aynen bende öyle yaptım valla yoksa cok para tutar almasi zorlasir diye bizde cinsiyeti öğrendikten sonra sonra birer ikiser aldık hep
Burcuyasa metehaninannesiii ebet bende aynı bu şekilde yaptım çünkü çok pahalı şeyler bir kerede 6 7 bin ayırman gerekir beşiği arabası hariç ne gerek var aylara bölmek daha mantıklı
gozde3592 metehaninannesiii bende sizin gibi düşünüyorum 17.haftamda cinsiyetini öğrendik 22 ye giricez pazartesi günü alışveriş yapıyorum hala eksiklerimiz var bitmiyor
MeltemmBayramm Semiha_ tatlım birdaha ki gittiğinde iki kaşık çikolata ye kendini gösterecektir. Tahminim kız olucak ☺️
Laleozkan_09 Semiha_ cinsiyet 15. Haftadan itibaren belli olur aslında. Doktorunuz göstermiyor mu dedi yoksa belli mi değil dedi 🤔
Cinarinannesiiiii Semiha_ ben öğrendim 16 haftalığım bana başladılar yok erken daha alma Allah korusun bişey olur diye herşeye atlamaya 😨😨
Nurklc38 orkidehaniimm Bende liste yapmak istiyorum sonra listeye neler eklicemi unutuyorum bu beni zorluyor😂😔
Senmerve CanimBebegim02 nekadsr erken alırsan okadsr iyi ilk gebeliğimde 29. Haftamda hersey hazırdı hastane öantam bile simdi ise 3_4 tane takım kıyafeti 2 müslin battaniyesi beşik yıkama küveti şampuan falan emzik falan onlar hazır bi kaç bişey daha alınca tamamlıcam inşallah 29+4 düm
Lulikli Ben hamileliğimi yeni öğrendim ama hemen başlayasım var kendimi zor tutuyorum 😂 Mecbur cinsiyeti bekliycem ondan sonra kim tutar beni ☺️💖
Babyahu Lulikli Hayırlı olsun 🌸 bence heycanını çokta bastırma kendin için göğüs ucu gümüş kapak, süt sağma makinesi, bebek için müslin bezler veya senin isteyip de erteleyeceğin şeyleri şimdiden al derim ben mesela ilk önce korbell çöp kovası almıştım 😂
Bktece Lulikli bende ayni senin gibiyim 10 haftalik hamileyim surekli bebek esyalarina kiyafetlerine bakiyorum heralde cinsiyeti öğrenince hemen baslic alışverişe 🤭🤭🤭
Esraa_mommy CanimBebegim02 ben ilk öğrendiğimde başladım kıyafetlerini unisex aldım bakım ürünlerini falan aldım cinsiyeti öğrendikten sonrada ona göre kıyafet seçtim 22 haftalık olduk bi odası kaldı bikaç parça kıyafet hemen hemen her şeyim hazır maliyeti bi anda fazla olmasın diye ufak ufak ne beğendiysem aldım ben
Buse2626 Esraa_mommy bende 19 haftalığına Ebebege her girişimde 500 TL’lik oluyorum dayanamıyorum vallaaa kıyafetlere Odasi bebek arabası falan kaldı oda 30.haftada alsam yeter
Ayseee4238 CanimBebegim02 cinsiyeti öğrenince hastane çıkış setlerini falan aldım ama tamamen bütün toplu alışverişini 28.haftada yaptım.
birkedilianne CanimBebegim02 4. haftada başladım. Yarının garantisini bulan varsa bana da söylesin. Yaşayacak ömrü olmayan bebek 30. haftada da düşer, Allah korusun ölü doğumda olabilir. O zaman her şeyi bebek doğduktan sonra yaşarsa zihniyetiyle almak lazım gelir - ki bence saçma bir mantık.Bundan dolayı öğrenir öğrenmez başladım. Şuan 29+4 teyim. Eksiğimiz 6. ayın başında bitti
Nisansimge birkedilianne Bi nevi doğru Bi nevi yanlış Bi düşünce ilk hamileliğimde banada dediler erken alma ne olacağı belli olmaz falan ne kızardım ağlardım dinlemedim aldım Bi kaç parça kıyafet neyse 26 haftada erken doğumla kaybettim o kadar zordu ki onları vermek 2.cide hep Bi endişe hep Bi acaba düşüncesi 26.haftayı geçirince Bi rahatlama geldi korkarak almaya başladım çok şükür kızım sağ salim doğdu şimdi 27.haftadayım 2 takım aldım sadece yine hep Bi Acaba var Allah herkese bebeğini sağ salim kavuştursun
CanimBebegim02 Haklısınız bende şimdiden almaya başlıyayım diyorum biliyorsunuz bu dönemde herkes birşey söylüyor kafa karışıklığı oldu bende de
Merve171214 CanimBebegim02 Cinsiyeti öğrendiğimiz gibi alışverişe başlamıştık 22 haftalık hamileyim tüm alışverişi bitirdik çok şükür ağırlaştıkça zor oluo çevremde gördüğüm kadarıyla o yüzden erken bitirmk istedim açıkçası
NaimeYilmaz 26.haftadan sonra bebek bezi çöp kovası gibi eşyalarını almıştım. 30.haftadan sonra da kıyafet alışverine başladım yanlış hatırlamıyorsam. En çok zıbın almıştım🙈 Happy Mom tarafından hazırlanmış bebekler için zıbın linkini de buraya bırakayım annelerimiz göz atar. Çok cici şeyler var. 🥰 https://ty.gl/jncxtcj4m https://m.trendyol.com/koleksiyonlar/Bebek-Zibini-k-ee9b71e6-b143-4831-8682-65fa8b4d571a?shared=true&adjust_t=mga6qru_4lumnip&adjust_tracker_limit=250000&adjust_adgroup=64983354&adjust_campaign=ios_collection_free&adjust_creative=ee9b71e6-b143-4831-8682-65fa8b4d571a&utm_campaign=64983354&utm_medium=ios_collection_free&utm_source=collection&utm_term=ee9b71e6-b143-4831-8682-65fa8b4d571a