Cigdm Dicle Memorial de doğum yapmayı düşünüyorum ilgi alaka hijyen nasıl doktorlar sezeryan konusunda nasillar ,bebeğe nasıl davranıyorlar emzirme konusunda yardımcı oluyorlar
Glbnpk Cigdm Ben 5 Temmuzda Dicle Memorialde doğum yaptım. Her şeyden çok memnun kaldım. Hastanenin temizliği vs zaten çok iyi. Yemekler çok güzel. Hemşireler çok ilgili. Emzirme için yardımcı oldular. İstediğim zaman ağrı kesici yaptılar. Her konuda yardımcı oluyorlar. Ameliyathane ekibi de çok iyiydi. Doktorumu zaten çok seviyorum, baştan sona hep destek oldu bana bir abla gibi. Sizin doktorunuz kim acaba?
Eymirinannesi Cigdm 8 mayısta sezeryan oldum. Hijyen, ilgi alaka hat safhada. Yemekler çorbalar ara öğün kayısı suları, lohusa şerbeti. Emzirme danışmanı ebe hemşireler harika. Memnuniyetle ayrıldık. İlk doğumumda orda olmadığı için üzüldüm açıkçası 😂
Hellili Eymirinannesi fiyatı ne kadardı peki ben de o hastaneyi düşünüyorum ama benim ikiz gebelik olduğu için biraz daha artar mı ki fiyatlar
Eymirinannesi Hellili ikiz gebelikte fiyat artıyor. Bnm indirimli 3300. Zaten fiyat alırken tek mi ikiz mi dye soruyorlar