Elesya Hamileyken sinemaya gitmek bebeğe zarar verir mi 33 haftalığım gerilim aksyon zararlı olur diyorlar gitmek istediğim film hızlı ve öfkeli 9
Mom789 Elesya yogggh artık😂 kiz ben hamileyken aski memnu izledim dogurmadim en aksiyonlu dizi ednan bey yakalamasin diye nasil geriliyordum 😂😂
pikachuu Elesya ben de korku filmine gitcem ben gidene kadar 30 haftalik olurum 🤗 cocuk alissin smdiden
[silindi] Off off daha neler göreceğiz acaba bilmiyorum bu kadar abartmayın hayatı kendinize ya alt tarafı hamilesiniz
cidolila Elesya bende o filme gittim 27 haftamda İnan çok rahatsız oldum 2 saati geçiyor kaburgalarıma çok battı oturmaktan Gine’de siz bilirsiniz tabiki
Syma-ma Elesya Filmin geriliminden ne olacak ben asıl gerilimi korkuyu ayağıma kaynar çay dökülünce yaşadım o kadar kasildim hiç bişi olmadı 🤣
cidolila Elesya yok onu bilmiyorum ben batma hissi çok oldu sürekli oturmaktan kaburgalarım çok acıdı yarım saat degil ki 3 saate yakın dik oturmak beni etkiledi belki siz etkilenmezsiniz
zeytinkiz Elesya 33+3 üm bende 4 gün önce aynı filme gittim ne alaka yaaa abartsınlar artık 🤦 hiç de bişey olmadı ne olacak koca salonda tek bayan bendim birde 😆