byzza16 DilayyEcr hayırlı olsun gözünüz aydın☺️ benimde 1 hafta önce 2650 gram demişti aynısı doğar mı bilmiyorum ama gelişimi ve kilosu iyi dedi yani doğsa bile bir sorun olmayacagini söyledi
babycool byzza16 simdi doktordan geliyorum 37+3 de alinacak bebegim doktoruma sordum bu haftalar erken degil mi diye gayet gelisimini tamamladigini ciger gelistiriciyi her ihtimale karsi vuracaklarini soylediler bence sende icini ferah tut🙏
Fadime_56 byzza16 mrb bende 36+1haftalik hamileyim bugün bebeğim de hareket yok bi yere toplaniyo ama harket etmiyo hastanede uzak normal mi
byzza16 Fadime_56 sabah benimde karnım kasıklarım agriyordu ve hareket etmiyordu o yüzden gittim doktora sancı çıktı
Ruyaruya12_ Cnskrdmr bende şaşırdım haftası yeterli cünkü … benim sancım 32 de gelmişti bana yapılmıştı ama suan 36ya giriyoruz doktor istediği zaman gelebilir artık demişti
Cnskrdmr Ruyaruya12_ benimde 35+4 te nst de sancı çıktı korkuyorum erken gelecek diye şimdi 35+6 yım bekliyorum ama doktor hiç ciğer geliştirici yapalım filan demedi
_Elifffffff_ byzza16 benm.ondan oldum canm yorulunca sancılarım cıktı sonra bir daha gittim ne açıklık vardı nede şancı cıktı herşey normal dedi😁
babymik kızlar bende 36+2 im bugn cok akıntım geldi su değildir dimi bugünlerde cok sık akıntım var ara ara kasık ağrım oluyo
_Elifffffff_ babymik o dert bendede var canm ama su ile akıntı tam benzemiyor ayırt edebilirsin veya eczanede suyunun geldiğini anlamak için bir kağıt var onun rengi degisince suyun olduğu anlasiliyormus çok şüphede kalırsan ondan kullan 🙏
babymik _Elifffffff_ tamam çok sağol canım allah hepimizin bebelerine sağlık versin hayırlsıyla gelsinler😊🙏🏻
gmzns byzza16 hemen oluvermiyo işte benim. 35+3 ten beri sancım var 39+1 im gelen giden yok sancın olunca hemen doğmuyor merak etme ☺️
Alinim2008 byzza16 37+5te doğum yaptım çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık,içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz🥰
Ruyaruya12_ Cnskrdmr her doktorun düşünce tarzı ve gördükleri vakalar farklı olduğu için :) ama genellikle 32 33 den önce sancılanan gebelere yapılıyor 34ten sonra gelse de doktorlar telaş yapmıyorlar bebek toparladığı için:)