TubaYilmazAtasoy Merhaba kızlar 13+6 haftadayız karnım 9 haftalıkken belirginleşti herkes oo karnın çok büyüdü felan demeye başladı hamile kalmadan öncede göbeğim vardı yani Sizce normal mi ?
Melhaercan TubaYilmazAtasoy benim 14 haftalık 3 haftadır çok net belli hamilelilğim 9. Haftalarda bebek o kadar büyük olmaz ki karın cıksın
Ebrulikiz TubaYilmazAtasoy 12yim benimde çıktı karnım herkes gaz diyor ama hiç inmiyor ki hatta erkek çocuktur falan diye yorum yapıyor millet b3nc3 bu karın olayı bünyeye göre değişiyor
Kekmez TubaYilmazAtasoy 37+4 teyim acele etmeyin ya tadını çıkarın heyecanlısınız anlıyorum da gerçekten çok zor oluyor
BarBeyzazer Canım 6. Aydan sonra çıkıyor asıl göbek 😁 bende hep aynada bakıp çıktı belirginleşti falan derdim ama şimdi anlıyorum asıl hamile göbeği bu yani o haftalarda gaz şişkinlik vs. Çok yaşanıyor
TubaYilmazAtasoy Ebrulikiz banada herkes kız diyor aman umursamıycam çıkarsa çıksın Sonuçta kötü bişey için çıkmıyoruz değilmi belli olsun hamile olduğumuz tadını çıkartalım oh mis gibi elbiseler giyiyip geziyorum 😀😀
Aydemir Ben 12 haftalığım benimde var şaşırıyorum çok erken diye gaz ve şişkinlik mi acaba diyorum da arkadaşında dediği gibi hiç inmiyor ki. Genelde 4. Aydan sonra çıkar diyorlar bende çok şaşkınım 🙄