Ustensem Selam arkadaşlar.. 19 haftalık gebeyim. Doktorum devit 3 ampul yazdı ve ayda 1 kez suya veya ekmeğe döküp tüketmemi söyledi.Fakat reçetesinde hamileler için uygun değildir yazıyor. Kararsız kaldım.Kullanan var mı?
zehranurr Ustensem tabi doktorunuz daha iyi bilir ama bana dahiliye gebeliğimi öğrenmeden önce ampul yazmıştı gebe olduğumu öğrenince kullanmadım ve gebelik takibimi yapan doktora bana böyle bir ilaç yazıldığını söyledim damla ile değiştirdi o ilacı 🤷🏼♀️
btuban Ustensem aynı ürünün damla versiyonu fark etmiyor ikiside d vitamini takviyesi. Çoğu ilaç için hamileler için uygun değildir yazar ama o hamilenin özel durumuna göre değişebilir. Burda önemli olan doktorunuzun yorumu.
zehranurr btuban inanın çok ihtiyacım vardı d vitaminine oldukça düşük yerlerde sürünüyor resmen 😂 ama doktor ağır olduğunu söylediği için değiştirdi gebeliğe uygun değilmiş yani. Bende ondan dolayı şaşırdım
Elifim17 Ustensem içinde BHA maddesi var kanserojen bir madde ben şahsen kullanmam. Ben d3k2 venatura marka kullanıyorum. Ocean marka da alabilirsiniz. K2 ile birlikte alın ama tavsiyem.